Administratie voeren zonder zorgen

Online boekhouden: Eenvoudig en snel

Tijd besparen op uw administratieve werkzaamheden en actueel inzicht in uw financiële situatie, dat is Online Boekhouden met M.A.R.K. Administratieve Dienstverlening.

Vindt u die Excelsheets, Word documenten en het vullen van ordners met papier ook onnodig en tijdrovend? Wilt u nu weten hoe uw zaak er voorstaat en niet over een jaar bij het opmaken van de jaarrekening? Zoekt u een oplossing waarmee dit makkelijker gaat en die u meer rust en inzicht geeft? Dan heeft M.A.R.K. hiervoor een passende oplossing.

Online boekhouden is het online bijhouden van uw boekhouding. Dit gebeurt vaak in een systeem dat ook wel een online boekhoudprogramma wordt genoemd. Vaak hoeft u een boekhoudprogramma niet te installeren op uw computer, maar kunt u inloggen via een internetbrowser of boekhoud app. Op die manier kunt u met een internetverbinding vanaf iedere locatie, overal ter wereld aan de slag met uw boekhouding.

Bij M.A.R.K. Administratieve Dienstverlening werken we met Exact Online. Dit betekent echter niet dat wij niet bereid zijn om een ander systeem te gebruiken. Wij kunnen in veel verschillende programma’s werken.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!