Vind snel uw weg als ondernemer

Diensten voor starters

Als startende ondernemer is het vaak lastig om de juiste weg te vinden in het ondernemerslandschap. 

Het komt regelmatig voor dat startende ondernemers in het begin de verkeerde keuzes maken. Door in het begin al hulp te zoeken, kunnen er vaak al duizenden euro’s bespaard worden. Juist voor startende ondernemers is een goed begin het halve werk.

Hoe doen wij dit?

Begeleiding startende ondernemers

De begeleiding van startende ondernemers gaat verder dan slechts de administratie uit handen nemen.

Het begint bijvoorbeeld met het opstellen van een ondernemingsplan en/of het kiezen van de juiste bedrijfsvorm. Door de juiste bedrijfsvorm te kiezen bij het starten van een eigen bedrijf, kunt u veel geld besparen. 

Uw administratie onder controle

Administratieve dienstverlening voor starters

Administratieve werkzaamheden staan bij veel startende ondernemers onderaan het lijstje van werkzaamheden en worden in het begin vaak onderschat.

Een eigen bedrijf starten vraagt veel tijd en energie, waardoor het opzetten van de administratie vaak achterwege blijft. Het uitbesteden van de financiële administratie kan uitkomst bieden.


Als startende ondernemer is het van groot belang om een goed inzicht in uw financiën te hebben. Het voeren van een goede administratie is een absolute must. De administratie opzetten is voor ons een eerste stap om u het werk uit handen te nemen. Zo kunt u zich bezighouden met ondernemen.